Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Celoskleněné dveře Erkado - elegance i funkčnost v jednom

Celoskleněné dveře Erkado - elegance i funkčnost v jednom
2. 2. 2023 19:51

Už bylo dost klasických dveří, je čas vyladit interiér k dokonalosti. Elegantním a neokoukaným řešením jsou celoskleněné dveře Erkado. Dopřejte i své domácnosti nádech luxusu.

7 důvodů, proč zvolit celoskleněné dveře Erkado

Prosklené interiérové dveře mají mnoho výhod. Skvěle se hodí do malých interiérů, protože propouští dostatek světla a díky tomu působí místnost opticky větší.

Potřebujete dostatek soukromí? Pak ani prosklené dveře nejsou překážkou. Díky mléčnému nebo pískovanému sklu skrz ně není vidět. Prosklené dveře se tak hodí i do ložnice nebo koupelny.

Bezpečnost je na prvním místě. Myslíte si, že to se skleněnými dveřmi nejde dohromady? Celoskleněné dveře Erkado jsou vyrobeny z 8 mm silného bezpečnostního tvrzeného skla, které je velmi pevné a odolá i náročným podmínkám. A v případě, že by opravdu k poškození došlo, rozbije se na malinké neostré kousky - stejně jako je se to děje sklům u aut.

Skleněné dveře jsou také nenáročné na údržbu. Vystačíte si jen s vlhkým hadříkem a v případě většího znečištění stačí přidat přípravek na čištění skla.

V nabídce Erkado je mnoho dekorů. Můžete si tak vybrat sklo mléčné, čiré, matně grafitové nebo dekorované. Do každé místnosti můžete umístit dveře s různými skly a výsledek přesto může být jednotný a velmi elegantní.

Velkou výhodou celoskleněných dveří Erkado je to, že si je můžete vybrat jako klasické otočné skleněné dveře nebo skleněné dveře posuvné.

Výhody celoskleněných dveří Erkado:

  • prosvětlí místnost
  • poskytují dostatek soukromí díky mléčnému sklu
  • bezpečnostní tvrzené sklo
  • jednoduchá údržba
  • elegantní design
  • mnoho dekorů na výběr
  • otočné i posuvné

Chcete mít elegantní interiér s nádechem luxusu? Pak celoskleněné dveře Erkado jsou jednoznačnou volbou.

Jestli byste rádi viděli dekory dveří naživo, neváhejte navštívit naši pražskou vzorkovnu (po předchozí domluvě). Náš tým indvere.cz si poradí i s profesionální instalací.