Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Fóliované interiérové dveře Verte mají 6 tříd odolnosti povrchu

Fóliované interiérové dveře Verte mají 6 tříd odolnosti povrchu
4. 8. 2023 19:54

Dveře netvoří jen překážku mezi místnostmi. Jsou i důležitým designovým prvkem. Foliované dveře Verte mají širokou škálu odolností i dekorů, a tak si ideální dveře do svého interiéru vybere každý.

Všestranné dveře Verte Doors

Díky odolnosti povrchu se interiérové dveře Verte hodí do bytů i domácností, ale stejně dobře poslouží i v administrativních budovách. Dveře Verte jsou k dostání v mnoha provedeních od klasických otočných dveří po posuvné dveře na zeď.

Otočné dveře jsou klasikou, která stále ještě převládá. Nevýhodou otočných dveří je, že při otevření zabírají hodně místa a nehodí se tak do malých prostor. Posuvné dveře na zeď nebo do pouzdra toto místo ušetří a ještě tvoří jedinečný designový prvek interiéru. Interiérové dveře Verte jsou dostupné v mnoha designech. V nabídce Indvere.cz najdete plné dveře, které se hodí tam, kam nechcete, aby procházelo světlo nebo jimi chcete výrazněji oddělit místnosti. Samozřejmostí je i široká nabídka prosklených dveří. Tyto dveře díky možnosti volby mléčného skla poskytují dostatek soukromí, takže není problém je instalovat i do ložnice nebo do koupelny. Skvěle se hodí pro tmavé nebo menší interiéry, kam příjemně propouští světlo.

Dveře Verte jsou odolné a kvalitní

Potrpíte si na klasické bílé interiérové dveře nebo máte raději přírodní dřevěný dekor? Interiérové dveře Verte dokáží splnit obojí. Díky 6 třídám odolnosti jsou vhodné do tradičních i moderních prostor.

Třída Economic představuje dobrý poměr mezi kvalitou a cenou. Je to třída nejnižší, hodí se tedy ideálně do méně využívaných interiérů.

Třída Standard je základní třídou, která vydrží dlouhodobě bez známek opotřebení. Hodí se do domácností s klasickým provozem.

Třída Standard plus má zvýšenou odolnost proti působení vlhkosti a proti otěru. Je skvělou volbou do kuchyní, koupelen i do interiérů s dětmi nebo domácími mazlíčky.

Třída Premium je kombinací luxusního vzhledu a vysoké odolnosti. Využití určitě najde jak v domácnostech, tak v kancelářích.

Třída Professional zvládá vysoké nároky, které jsou způsobené hustým provozem. Dlouhodobě si zachovává nadstandardní odolnost povrchu a prestižní vzhled. Využití má hlavně v hotelech, kancelářích nebo restauracích.

Třída Extreme je ideální volbou pro budovy s extrémně vysokým provozem, jako jsou nemocnice, obchodní centra nebo jiné veřejné budovy, kudy denně projdou stovky až tisíce lidí.

Interiérové dveře Verte si můžete prohlédnout i v naší vzorkovně na Praze 9, návštěva je možná po předchozí domluvě. V případě, že potřebujete interiérové dveře nainstalovat, neváhejte nás kontaktovat.