Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Interiérové dveře Invado - dokonalost, která neomrzí 

Interiérové dveře Invado - dokonalost, která neomrzí 
6. 12. 2023 09:07

V dnešním moderním světě zaujímají interiérové dveře důležitou roli. Musí harmonicky zapadnout do celkového stylu vašeho domova a jsou téměř okamžitě na očích každého návštěvníka. 

Při výběru dveří je nezbytné zvážit nejen jejich estetiku, ale také kvalitu zpracování, použité materiály, ohleduplnost k životnímu prostředí a schopnost odolávat opotřebení.

Invado - kvalitní značka, která osloví 

Kvalitní dveře Invado jsou dokonalou volbou pro interiéry, které si zakládají na aktuálních trendech evropského designu. Polská společnost Invado je dlouholetým výrobcem kvalitních oken a dveří. Jedná se o rychle se rozvíjející společnost, která na trhu působí již přes 20 let.

Varianty interiérových dveří Invado 

Dveře od společnosti Invado nabízí rozsáhlý výběr typů, designů a barev. Při výběru je klíčové pečlivě zvážit požadované vlastnosti, abyste dosáhli optimální kombinace estetiky a funkčnosti. 

Dveře Invado jsou kvalitní a uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Nabízíme varianty prosklených i plných dveří, otočných i posuvných, které šetří místo a jsou ideální pro moderní bydlení. Zvláštní oblíbenost si v dnešní době získávají dveře s kalenou skleněnou výplní, které vytváří pocit vzdušnosti a moderní elegance. 

Sortiment interiérových dveří Invado zahrnuje dvě základní varianty konstrukce dveří - s polodrážkou (falcové) a moderní bez polodrážky (bezfalcové).

V naší nabídce najdete dveře vyrobené z voštiny či dřevotřísky, které lze pořídit v provedení s dýhovaným povrchem nebo potažené CLP laminátem. Pro detailní seznámení s nabízenými možnostmi můžete po telefonické domluvě navštívit naši vzorkovnu dveří v Praze

Jednoduchost výhodou? 

Řada dveří Invado přináší širokou škálu výhod: 

  • Široký výběr i v nižší cenové kategorii. 
  • Jednoduchost a elegance designu - hodí se do téměř každého interiéru. 
  • Díky výplni z voštiny nebo dutinové dřevotřísky jsou dveře lehké a snadno ovladatelné.