Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Interiérové dveře v dekoru dub - dokonalost v mnoha podobách

Interiérové dveře v dekoru dub - dokonalost v mnoha podobách
14. 7. 2023 11:45

Krásné dubové dveře mohou působit majestátně, elegantně, rustikálně, vznešeně i romanticky. Stačí si jen vybrat z mnoha možností, které dubové dveře nabízejí. Odstínů a provedení jsou doslova stovky.

V bohaté nabídce interiérových dveří patří dubové dveře mezi nejoblíbenější. Dubové dřevo má velmi zajímavou strukturu, která kombinuje výrazné letokruhy, může se objevit stínování a chybět nesmí ani stopy, které zanechávají suky. To vše dohromady tvoří kresbu, která lahodí našemu oku.

Interiérové dveře s dekorem dub nabízejí paletu odstínů od bílých až po černé tóny. Odlišnosti panují i mezi jednotlivými dekory, protože není dub jako dub.

Interiérové dubové dveře jsou tu pro váš originální styl

Jaký styl interiéru je ten váš? Dáváte přednost usedlejšímu a okázalému prostoru, chcete si užít nadčasovosti a elegance nebo jste nadšenci přírodních motivů? Interiérové dveře v dekoru dub se přizpůsobí každému vašemu nápadu a představě.

Moderní domov plný světla

Pro krásné světlé místnosti nebo všude tam, kde potřebujete prostor opticky zvětšit, se hodí dubové dveře ve světlejších odstínech. Kromě klasických bílých interiérových dveří s dekorem dubu můžete použít i dveře s dekorem dub skandinávský, sněžný, stříbrný, jarní, bílý, šedý nebo aljaška. Jejich jemné krémové, pískové, béžové nebo šedé odstíny nijak neruší vzhled a zapadnou do prostoru jako dílek puzzle do skládačky.

Stylový prostor pro náročné

Promítněte do výběru interiérových dveří vytříbený vkus a styl. Proč nesáhnout po dubových dveřích s výrazným odstínem? Tmavé dveře s výraznou dubovou kresbou se hodí do větších prostor obývacích pokojů, kuchyní, vstupních hal i do firemních kanceláří. Vyzkoušejte dveře s dekorem dub popelavý, ušlechtilý, šarlatový, medový, dub milano, havana, kalifornia nebo dub tmavý.

Dotek přírody v každém pokoji

Přírodně laděné interiéry se těší velké oblibě, a proto není divu, že dubové dveře se středně laděnými přirozenými odstíny dřeva jsou k vidění v mnoha domácnostech i kancelářích. Mezi oblíbené patří interiérové dveře dub sonoma. Velmi přirozeně ale působí také dveře s dekorem dub riviera, přírodní, podzimní, evropský, klasický, sibiřský, zlatý dub, dub střední nebo jižní. Tyto dekory dávají dveřím vzhled pravého dřeva, které jako by bylo právě opracováno a zasazeno do dveřních křídel.

Interiérové dveře, které mají dekor dub, si vás získají, ať už si vyberete jakýkoli druh a typ. V nabídce Indveře naleznete dubové dveře v mnoha provedeních, od těch klasických otočných, přes posuvné dveře na stěnu nebo do pouzdra, po dveře plné i prosklené. Udělejte si domov o kousek hezčí s interiérovými dveřmi v dekoru dub, které mají mnoho tváří, a přesto jsou vždy dokonalé. Pro lepší představu můžete po předchozí domluvě navštívit i naši vzorkovnu v Praze, kde vám interiérové dveře dub rádi ukážeme.