Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Jak sladit interiérové dveře a podlahu aneb dokonalá kombinace pro váš domov

Jak sladit interiérové dveře a podlahu aneb dokonalá kombinace pro váš domov
8. 8. 2023 08:54

Výběr interiérových dveří a podlahy je klíčovým aspektem při zařizování domova. Správná kombinace dveří a podlahy může výrazně ovlivnit celkový dojem z interiéru. Aby váš domov působil harmonicky a elegantně, je důležité zaměřit se na vhodný styl, barvy a materiály.

Interiérové dveře hrají v každém bytě nebo domě významnou roli. Bílé interiérové dveře jsou oblíbenou volbou, protože dodávají prostoru svěžest a lehkost. Pokojové dveře s obložkami jsou klasickou volbou a prosklené interiérové dveře mohou propouštět světlo a opticky zvětšit místnost.

Kombinujte a zkoušejte - nabídka interiérových dveří je široká

Pokud se rozhodnete pro interiérové posuvné dveře, můžete ušetřit prostor a zároveň získat moderní a elegantní prvek v interiéru. Dvoukřídlé dveře zase dodají místnosti nádech elegance, majestátnosti či tradičního vzhledu.

Při sladění interiérových dveří a podlahy je důležité dbát na harmonii barev a stylů. Bílé interiérové dveře skvěle ladí s podlahami v teplých dřevěných dekorech, zatímco prosklené interiérové dveře mohou být skvělým doplňkem k moderním a minimalistickým podlahám. Pokud preferujete tradiční a rustikální styl, dýhované dveře s dřevěným dekorem budou skvělou volbou a pokud k nim zvolíte i ladící podlahy s motivem dřeva, bude celý interiér prostoupen útulnou atmosférou.

Celkově je důležité, aby interiérové dveře a podlaha vytvářely vyvážený a esteticky příjemný celek. Při výběru se můžete poradit s designérem, abyste dosáhli optimálního výsledku nebo si domluvte schůzku v naší vzorkovně v Praze, kde vám naši odborníci pomohou zvolit dveře do interiéru tak, aby ladily s podlahou. S vhodně sladěnými interiérovými dveřmi a podlahou se vaše domácnost rozzáří a získá úplně nový půvab.