Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Blog - rady, tipy a novinky ze světa interiérových dveří
Jak vybrat interiérové dveře? Jaký zvolit materiál výplně a povrch dveří? Jak na montáž dveří?

Vítejte na našem blogu plném rad, tipů a novinek ze světa interiérových dveří! Prozkoumejte s námi nejnovější trendy v designu interiérových dveří, inspirujte se kreativními nápady na úpravu vašeho domova a získejte užitečné rady pro výběr, instalaci a údržbu dveří. Sdílíme s vámi zajímavé články o různých typech dveří, materiálech, stylech a technikách, které vám pomohou přeměnit váš prostor na místo plné elegance, pohodlí a funkcionality. Buďte v obraze s posledními inovacemi a trendy v oblasti interiérového designu a dejte svému prostoru jedinečný a stylový vzhled!

10. 10. 2023 12:14

Interiérové dveře do dětského pokoje - jak vybrat?

Poradíme vám, jak správně vybrat dveře do dětského pokoje, které splní vše, co se od nich očekává. Jaké vlastnosti by měly splňovat interiérové dveře do dětského pokoje a podle čeho je vybírat, aby byly nejen hezké, ale i praktické a bezpečné?

Přečíst článek >

11. 9. 2023 10:29

Interiérové dveře Erkado - nabídka povrchových úprav

Dveře Erkado s povrchem z folie nadchnou ty, kteří hledají cenově dostupné dveře do interiéru a nepotřebují, aby byl jejich povrch výrazně odolný. Poradíme vám, jak si vybrat správnou povrchovou úpravu, která bude odpovídat nejen vašim představám o vzhledu, ale také o ceně dveří a jejich odolnosti.

Přečíst článek >

8. 8. 2023 08:54

Jak sladit interiérové dveře a podlahu aneb dokonalá kombinace pro váš domov

Interiérové dveře hrají v každém bytě nebo domě významnou roli. Bílé interiérové dveře jsou oblíbenou volbou, protože dodávají prostoru svěžest a lehkost. Pokojové dveře s obložkami jsou klasickou volbou a prosklené interiérové dveře mohou propouštět světlo a opticky zvětšit místnost.

Přečíst článek >

4. 8. 2023 19:54

Fóliované interiérové dveře Verte mají 6 tříd odolnosti povrchu

Dveře netvoří jen překážku mezi místnostmi. Jsou i důležitým designovým prvkem. Foliované dveře Verte mají širokou škálu odolností i dekorů, a tak si ideální dveře do svého interiéru vybere každý.

Přečíst článek >

14. 7. 2023 11:45

Interiérové dveře v dekoru dub - dokonalost v mnoha podobách

V bohaté nabídce interiérových dveří patří dubové dveře mezi nejoblíbenější. Dubové dřevo má velmi zajímavou strukturu, která kombinuje výrazné letokruhy, může se objevit stínování a chybět nesmí ani stopy, které zanechávají suky. To vše dohromady tvoří kresbu, která lahodí našemu oku

Přečíst článek >

19. 6. 2023 12:14

5 důvodů proč jsou bílé interiérové dveře skvělou volbou pro jakýkoliv interiér

Dveře, které najdete v naší nabídce, jsou rozmanité, co se týče barev a dekorů. Kromě bílých dveří u nás najdete interiérové dveře od světle hnědých po tmavě hnědé odstíny, interiérové dveře šedé, černé, neutrálně šedo-hnědé, krémové, pískové, hladké i s dekorem dřeva. Přestože jsou právě dveře s motivem přírodních dřevěných povrchů velmi žádané, jsou to právě bílé dveře, které si řada zákazníků vybere jako ty, které budou zdobit jejich interiér.

Přečíst článek >

11. 5. 2023 14:28

8 praktických tipů, jak vybrat vhodné interiérové dveře

Připravili jsme pro vás jednoduchého průvodce výběrem interiérových dveří. Pomocí následujících rad zjistíte, jaké možnosti ve výběru máte, na co byste se měli zaměřit a na co si dát při výběru interiérových dveří pozor.

Přečíst článek >

2. 2. 2023 20:01

Prosklené dveře povýší váš interiér

Přemýšlíte, jaké dveře do svého domu nebo bytu pořídit? Bojíte se, že prosklené dveře vám seberou soukromí? Nebo že jsou příliš křehké? Níže se dozvíte hlavní výhody prosklených interiérových dveří.

Hodí se prosklené dveře všude?
Důležité je samozřejmě vybírat podle toho, jaké místnosti dveře oddělují. Jsou prostory, které je lepší oddělit dveřmi plnými - například spíž, komora nebo úložný prostor. Ovšem i prosklené dveře zajistí hodně intimity a není problém je zvolit i jako dveře do koupelny nebo na WC. Do dětského pokoje nebo ložnice se přeci jen víc hodí dveře plné. Spící děti by například mohlo budit dopadající světlo z chodby a v ložnici chceme více soukromí a světlo, které by do ní dopadalo, by ho mohlo narušit.

Sklo, přes které není vidět
Nespornou výhodou prosklených dveří je mléčné sklo. Díky němu vidíte, že se uvnitř svítí, ale nerozeznáte, co se uvnitř děje. Mléčné sklo je neprůhledné a ztráty soukromí se bát nemusíte. Dalšími typy skla, které tvoří výplň prosklených dveří, je sklo pískované nebo čiré. Pískované sklo má velmi podobné vlastnosti jako sklo mléčné. Sklo čiré se dává do dveří, kde nám nevadí, že je skrz ně vidět. Ideální jsou pak takové dveře například mezi kuchyní a obývacím pokojem nebo dětskou hernou.

Přečíst článek >

2. 2. 2023 20:00

Máte malý byt? Zachránit vás mohou posuvné dveře

Každý kousek volného místa v malém bytě se cení. Proč si ho ubírat klasickými otočnými dveřmi, když můžeme zvolit dveře posuvné? Díky nim vznikne v interiéru více volného prostoru a místnosti budou působit vzdušněji.

Přečíst článek >
1 2 3