Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Blog - rady, tipy a novinky ze světa interiérových dveří
Jak vybrat interiérové dveře? Jaký zvolit materiál výplně a povrch dveří? Jak na montáž dveří?

Vítejte na našem blogu plném rad, tipů a novinek ze světa interiérových dveří! Prozkoumejte s námi nejnovější trendy v designu interiérových dveří, inspirujte se kreativními nápady na úpravu vašeho domova a získejte užitečné rady pro výběr, instalaci a údržbu dveří. Sdílíme s vámi zajímavé články o různých typech dveří, materiálech, stylech a technikách, které vám pomohou přeměnit váš prostor na místo plné elegance, pohodlí a funkcionality. Buďte v obraze s posledními inovacemi a trendy v oblasti interiérového designu a dejte svému prostoru jedinečný a stylový vzhled!

2. 2. 2023 19:59

Jakou zvolit barvu dveří do interiéru?

Dveře tvoří výrazný prvek každé místnosti. Zvolením vhodné barvy dveří můžete přeměnit celý interiér. Rovnou vám řekneme, že ta správná barva neexistuje. Ale můžeme vám poradit, co a jak zkombinovat, aby byl výsledný efekt přesně podle vašich představ.

Přečíst článek >

2. 2. 2023 19:58

Jak vybrat pravé nebo levé dveře

Jak vybrat interiérové dveře tak, aby se správně otevíraly, nepřekážely a navíc doladily celou atmosféru místnosti? Pokud vyberete správný směr otevírání a správný rozměr dveří, pak máte vyhráno.

Přečíst článek >

2. 2. 2023 19:57

Jak vybrat posuvné dveře, které budou interiéru slušet

Oddělení místností, vytvoření soukromí a tlumení hluku jsou hlavními funkcemi interiérových dveří. V případě, že si pořídíte posuvné dveře, navíc ušetříte místo a vytvoříte další elegantní designový doplněk.

Přečíst článek >

2. 2. 2023 19:56

Jak vybrat interiérové dveře

Interiérové dveře plní mnoho funkcí - od té praktické až po estetickou. Jak ale vybrat ty pravé dveře do interiéru, které budou ladit s celkovým designem, doladí atmosféru a zároveň místnosti oddělí?

Přečíst článek >

2. 2. 2023 19:55

Jak se liší falcové a bezfalcové dveře?

Vybrat ty pravé dveře dveře do interiéru není jednoduché. Na výběr je mnoho materiálů, barev i typů otevírání. Další možnost, podle čeho vybrat interiérové dveře je, jestli budou falcové nebo bezfalcové

Přečíst článek >

2. 2. 2023 19:53

Dvoukřídlé dveře jsou elegantní řešení pro nestandardní prostory

Zajímavá a velmi oblíbená alternativa klasickým interiérovým dveřím. Nabídka dvoukřídlých dveří je velmi široká - od výběru materiálů až po barvy nebo dekory. Dvoukřídlé dveře se skvěle hodí do místností, které chceme otevřít a propojit. V čem ale spočívají další výhody oproti jednokřídlým dveřím?

Přečíst článek >

2. 2. 2023 19:51

Celoskleněné dveře Erkado - elegance i funkčnost v jednom

Už bylo dost klasických dveří, je čas vyladit interiér k dokonalosti. Elegantním a neokoukaným řešením jsou celoskleněné dveře Erkado. Dopřejte i své domácnosti nádech luxusu.

Přečíst článek >
1 2 3